Spontano in skoraj "slučajno" je nastal prvi slovenski feng shui učbenik s strokovno in uporabno vsebino čudovite modrosti. V začetku mojega učenja se nisem zavedal, niti pomislil, da nastaja knjiga – učbenik, s strokovno vsebino, ki bo mnogim koristna. Primarni namen pisanja načel, pravil in naravnih zakonitosti, je bil razumeti, sprejeti in v vsakdanjem življenju koristno uporabiti praktične nasvete.

V preteklih dveh desetletjih mojega osvajanja znanja, 7.000 letne vede in feng shui modrosti iz Kitajske, sem preštudiral mnoge knjige in literaturo, vse do česar sem prišel s tematiko, ki me je popolnoma osvojila in prevzela. Feng Shui je znanost o času in prostoru. Obravnava Qi energijo, ki je življenjsko pomembna in osnovna substanca vseh stvari. Vseobsegajoča, vse prežemajoča moč človeškega kraljestva. Najbolje bi jo bilo imenovati "življenjski dih". Mejnik na prehodu z ravni intuitivnega, pradavnega doživljanja sveta, na raven prizadevanj racionalnega obvladovanja sedanjega fizičnega in družbenega.

Izpolnite obrazec za naročilo po povzetju (knjigo vam pošljemo po pošti, znesek plačate poštarju ob prevzemu pošiljke) na dom. Pravilno vnesite vse podatke, saj vam v nasprotnem primeru ne bomo mogli poslati izdelka. Polja, označena z *, morate obvezno izpolniti.

Vaši podatki
 
Ime in priimek *
Ulica in hišna številka *
Pošta in kraj *
E-mail naslov *
Telefon *
Dodaten komentar
 
Cena: 40 EUR (+ poštnina)
 
 
Mirza Terzimehič: Feng Šui - knjiga in učbenik
Povezava:
Feng shui forum