Moj energetsko napačno izbran poklic inženirja, ki ga nisem opravljal z užitkom, spada v energetsko skupino, ki uničuje mojo osnovno energijo, po Zvezda ciklu, Petih tokov Jin in Jang. Zato sem prejšnji poklic zamenjal pred leti z veseljem in v navdihu energije zelenega Zmaja v sedanjega – Feng Shui svetovalca in tako resnično uživam v mojem poslanstvu.

Tako kot že milijardo-krat prej, tudi ko sem sam prvič vdihnil na čudoviti Zemlji, so vsi ostali planeti imeli edinstven položaj, ki ni nikoli isti in tudi ne bo, glede na naše osončje in celotno vesolje. Vse se nenehno spreminja in vseh sprememb verjetno ne bomo nikoli dojeli.

Moj prvi vdih se je zgodil v letu Zmaja. Hvala Stvarnik. Čudovito! Letna energija cvetlic, rožic, dišečega jasmina, vrtnic in španskega bezga. Od takrat, ko sem se zavedal samega sebe in obstoja, sem se vneto in vendar tiho začel spraševati in spraševati:

Kdo sem pravzaprav? Kaj počnem tukaj? Glej, vdih izdih, zakaj diham? Zakaj pravzaprav gre? Kaj bo potem? Zakaj so oblaki in zvezde zgoraj, reka pa spodaj? Ali moram kaj odkriti? Nekdo je »zraven« mene? Ves čas? Zakaj in kaj mi to sploh tako tiho »govori«? Ali »Ga« bom kdaj videl s temi očmi? Čutil s temi čutili?…..Vprašanja, vprašanja……razum ne odneha…..mati mila….kako bo…?!

In zgodilo se mi je. Moje ponovno in resnično »rojstvo«. V enem samem majhnem trenutku, sem dobil vse odgovore na zgornja vprašanja in jih še danes dobivam.

O sebi
Povezava:
Feng shui forum